bezoek aan groep 1-

bezoek aan groep 1-

12 februari zijn op bezoek geweest bij de kleuters van groep 1/2 van basisschool de Wieling. Volledig in ornaat gingen we s’morgens om 8.30 uur naar de klas van Hofdame Floor. Onderweg werden we al met grote ogen en open monden door kinderen aangekeken. Floor was zo trots toen ze haar klas binnen ging, ze straalde helemaal in haar jurk. Ook in de klas was het leuk om al die reacties van de kinderen zien want ondanks dat ze weleens gezien hebben en sommige zelfs weleens bij ons hebben gespeeld ben je ineens in hun ogen heel anders als de papa en mama van Floor. We begonnen met vertellen over de carnaval en hoe het is om Prins, prinses en Hofdame te zijn, tussendoor mochten de kinderen vragen stellen. Waar de een nog afwachtend toe keek begon de ander lekker ontspannen te vertellen over dat hij thuis een nieuwe schaar had gekregen (geweldig). We waren natuurlijk ook heel benieuwd of ze wel een beetje konden carnavallen en dat konden ze zeker!! In een grote polonaise gingen we de klas door. We geloven ook zeker dat er wel een paar zeer geschikte prinsen, prinssesen, raadsleden en gardedansers in de klas zitten. Wat was het leuk, 1 maart gaan we weer naar school om de carnavalsviering bij te wonen we kunnen niet wachten. Prins William du Verve zal dan wel zijn kwast (scepter) in de gaten moeten houden want ook de kleuters weten nu dat als ze deze te pakken krijgen de prins moet tracteren.