Lid worden

Carnavalsvereniging De Kleibakkers heeft een groot aantal leden. Dit zijn enthousiastelingen die actief meedoen of alleen de vereniging steunen. Maar allemaal dragen ze het carnavalsfeest in ’t Baggergat (Haalderen) een warm hart toe. Voel je je ook betrokken en wil je graag een steentje bijdragen? Sluit je dan aan! Het lidmaatschap kent bij ons geen verplichtingen. Wel heb je als lid een stem. Je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering en mag meepraten over het reilen en zeilen van onze vereniging. Bovendien kun je plaatsnemen in commissies.

Wat kost een lidmaatschap?
Als lid betaal je jaarlijks een klein bedrag aan contributie. Voor 15 euro geniet je van de eerder genoemde voordelen. Daarnaast ontvang je een lidmaatschapskaart, waarmee je gratis entree hebt voor vrijwel alles wat de vereniging tijdens het carnavalsseizoen organiseert.

Hoe word ik lid?
Lid worden is heel eenvoudig. Download het inschrijfformulier en vul de gevraagde gegevens in. Het formulier kun je vervolgens afgeven bij Birgit Sluiter, de penningmeester (Domakkerstraat 8, Haalderen). Enkele weken voor het begin van de carnaval wordt je lidmaatschapskaart thuisbezorgd. Je kunt dan ook de jaarlijkse contributie voldoen. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en op verzenden klikken.

Donateur worden
Wordt u liever niet lid, maar wilt u wel de vereniging steunen? Kies dan voor het donateurschap. Een donateurskaart kost vijf euro. U krijgt hiermee korting op de toegangsprijs van alles wat de vereniging organiseert. Gebruik het formulier voor nieuwe leden om uzelf aan te melden en vermeld bij uw gegevens dat u graag donateur wilt worden.


    Als je ons wil machtigen om automatisch het bedrag af te schrijven, vul dan onderstaande in: