Oud ijzer actie

Oud ijzer actie

Afgelopen zaterdag hebben we mee mogen lopen om oud ijzer op te halen waarvan de opbrengst naar de jeugd gaat.                                                         

Ja, je leest het goed we want ook de prinses draaide haar handen er niet voor om om te helpen sjouwen. Ook had de prinses de taak om de prins in de hand te houden want overal waar hij ijzer zag begonnen zijn ogen te twinkelen als een ekster. “nee William dat is niet nodig er ligt vast al genoeg om op te halen” En inderdaad wat lag er veel!!! 2 containers vol , 2 vrachtwagentjes vol en nog een grote aanhanger vol hebben we opgehaald!! Inwoners uit Haalderen en ook omstreken want ook mensen buiten Haalderen kwamen voor de jeugd oud ijzer brengen, heel erg bedankt!!!                                                                                        

En nadat je tijdens deze ochtend weer gezellig bij elkaar bent met een groep mensen van de vereniging kan het natuurlijk niet uitblijven dat het weer gaat kriebelen. Ondanks dat we afgelopen weken er natuurlijk al wel mee bezig waren, zorgen dat de jurken van Hanneke gemaakt werden, het pak van William en natuurlijk een nieuwe jurk voor onze hofdame Floor want ook deze kwam niet ongeschonden uit de strijd (hoe kan dat toch 😉 ) ook werden er extra onderscheidingen besteld , even kijken of al onze accesoires nog compleet waren, tja je weet het nooit er zijn al eerder gekke dingen met de scepter gebeurd 😉 Het lijkt misschien nog ver weg maar over 35 dagen is het alweer zover, dan start het seizoen weer de elfde van de elfde. En over 48 dagen is onze eigen pronkzitting in ons eigen Baggergat!! Save the date!! we zouden het namelijk erg gezellig vinden als we weer kunnen hossen met jullie op 24 november en een knallende start kunnen maken van het nieuwe seizoen!!!