Het eerste officiële uitje als prinsenpaar

Het eerste officiële uitje als prinsenpaar

Onze eerste week na de onthulling is voorbij gevlogen. Zoveel leuke reacties, bloemen en kaartjes: het voelt allemaal als een groot feest. Veel foto’s zijn er door Evelien gemaakt en wauw wat zijn die mooi. Dit is pas het begin voor ons als prinsenpaar en wij hebben er veel lol in…

Op zondag 1 december staat ons eerste officiële uitje gepland. Wij gaan naar het 44-jarig bestaan van de Riensplitsers in Doornenburg. Rond 14.00 uur worden wij opgehaald door Gerie en Anja en rijden samen met hen en de Raad van 11 naar Doornenburg. Voor deze gelegenheid zijn alle omliggende carnavalsverenigingen uitgenodigd. Voor ons als prinsenpaar erg leuk, omdat we gelijk kennis kunnen maken met andere prinsenparen en de verenigingen.

Wij worden door de Riensplitsers hartelijk ontvangen, Anja doet deze dag het woord en wij als prinsenpaar worden onderscheiden door prins Hans en prinses Marion. Dan onder het genot van een borreltje is het erg gezellig en voor dat ik het in de gaten heb, staat de taxi alweer klaar en rijden we terug naar Haalderen. We drinken met z’n allen nog een afzakkertje bij ons thuis en dan kunnen we weer terugkijken op een geslaagde dag.