Carnaval komt eraan!

Carnaval komt eraan!

De carnaval komt in zicht maar voor ons als prinsenpaar is het feest al begonnen. De oliebollenactie was weer een groot succes, vele mensen hebben kunnen genieten van de heerlijke oliebollen. Na al dat bakken en rondbrengen is er ’s avonds een gezellige thema-avond om de dag en het oude jaar gezamenlijk af te sluiten. Dat was dit keer ‘artiest’. Er was veel Haalders talent aanwezig. De Toppers, André van Duin, Amy Winehouse en de Sjonnies. Met superleuke muziek een hapje en een drankje was het een gezellige avond. Samen met Marcus en Renate op de dansvloer hebben we de avond afgesloten.

In het nieuwe jaar vindt de gemeentereceptie plaats bij de Klok in Gendt. Ook hierbij zijn wij van de partij met de Kleibakkers om iedereen weer een heel fijn en gezond 2014 te wensen. Dit was een erg druk bezochte receptie waar vele mensen en verrenigingen van Lingewaard aanwezig zijn. Voor ons als prinsenpaar ook erg leuk om hieraan deel te nemen.

Dansgala Lingewaard
Op 19 januari vond het Dansgala Lingewaard plaats en onze Kluutjes waren van de partij. De meiden zagen er weer prachtig uit. De haren in een knot en mooie make-up. Wat kunnen onze Kluutjes en de prinsengarde prachtig dansen. Ook de showdans was een groot succes. Een genot om als prinsenpaar naar te kijken. Twee weken later was het weer feest: het 33-jarig bestaan van de Blauwe Pony in Bemmel. Bij aankomst lag de blauwe loper al klaar, hoe toepasselijk. Wij werden hartelijk ontvangen door de Blauwe Pony en prins Menno en zijn prinses. Op deze receptie waren veel andere carnavalsverenigen en dweilorkesten aanwezig. De dweilorkesten zorgden voor veel gezellige muiziek en de stemming zat er ook al snel in. 

Nog vier weekjes en dan gaat de carnaval losbarsten in het Baggergat. Wij zijn al aan het warmdraaien en hebben er veel zin in. Lieve groetjes van prins Erwin van Zottendaal en prinses Eleny.