Het begin van een mooi carnavalsjaar

Het begin van een mooi carnavalsjaar

11 november 2014
De voorbereidingen zijn weer in volle gang. Wel heel anders dan vorig jaar. Toen was alles een groot geheim. Nu kunnen we al volop genieten van wat er komen gaat. En dat is best wel veel. Zaterdag gaan we afscheid nemen van prins Menno en zijn prinses in Bemmel. Het nieuwe prinsenpaar zal deze avond onthuld worden, wij gaan ze een mooie tijd toewensen. Het weekend van 22 en 23 november kijk ik erg naar uit. De eerste keer weer met alle Kleibakkers bij De Kolk. Deze avond zullen er drie verenigingen aanwezig zijn en u bent ook van harte welkom om dit met ons te vieren.
We gaan afscheid nemen van onze president Vincent. Erg jammer, maar wij zijn dankbaar voor de mooie tijd die we met Vincent en Monique hebben mogen delen. Zondag wordt ook spannend: wie wordt de nieuwe jeugdprins? En we nemen afscheid van prins Bas met zijn prachtige prinses Iris, die we zeker gaan missen. Het wordt weer een mooie tijd waar wij, prins Erwin van Zottendaal en prinses Eleny weer erg naar uitkijken om hier samen met u een groot feest van te maken.