Carnaval!

Carnaval!

Wat was het een fantastisch eerste jaar om als prins Erwin van Zottendaal en prinses Eleny met de Kleibakkers en carnaval vierend Haalderen dit te mogen vieren. De sleuteloverdracht in Bemmel, het bezoek aan de jongste en oudste inwoner van Haalderen. Taarten bakken, het Prinsentreffen, de verlichte optocht in Gendt, de optocht in Haalderen, het Dansgala Lingewaard en natuurlijk de mooie carnavalsdagen bij zalencentrum De Kolk. Wij als prinsenpaar hebben hier erg van genoten en zijn blij dat we dit nog een jaar kunnen meemaken.

Op 22 november heeft de pronkzitting in Haalderen plaatsgevonden. Het was een drukke en bijzondere avond. Er waren drie verenigingen te gast en wij namen afscheid van onze president Vincent. Erg jammer, maar wij zijn dankbaar voor de mooie tijd die we met Vincent en Monique hebben mogen delen met de carnaval.
Roy Demon is deze avond gehuldigd als de nieuwe president van de Kleibakkers. Een zingende en vrolijke president met wie we veel mooie jaren tegemoet gaan. De Kluutjes hebben erg goed gedanst in de prachtige nieuwe danspakjes, de garde en prinsengarde gaven een prachtige gardedans weg. Top gedaan meiden!
De volgende dag was de jeugdpronkzitting. We namen afscheid van jeugdprins Bas en prinses Iris. De onthulling van de nieuwe jeugdprins was dan ook weer erg spannend. We weten hoe het is om dit mee te maken. Trots stapte er een prachtig nieuw jeugdprinsenpaar uit: prins Bryan de plezierige en prinses Sterre. Wij wensen ze veel plezier toe de komende twee jaren.
Het wordt weer een mooie tijd waar wij, prins Erwin van Zottendaal en prinses Eleny, weer erg naar uitkijken om hier samen met u een groot feest van te maken. Alaaf!