Prinsentreffen

Prinsentreffen

Op zaterdag 7 februari waren we weer uitgenodigd voor het Prinsentreffen in Nijmegen, georganiseerd door De Gelderlander. Dit jaar stond het niet alleen in het teken van een mooie foto voor in de de krant, maar we zouden ook nog eens meedoen aan een recordpoging om in het Guinniss Book of Records te komen met het grootste aantal verklede mensen op een foto.

Vorig jaar vonden we dit al een geweldig evenement, dit jaar was het dus extra speciaal. We vertrokken al om tien uur vanaf het Mariaplein met een grote delegatie naar Nijmegen, zodat we ruim op tijd aanwezig waren op het voormalige fabrieksterrein van Vasim.

Wat is het toch geweldig om hier binnen te komen, zoveel prinsen, prinsessen en hun gevolgen bij elkaar te zien. Dat is zo gaaf! Na met de nodige biertjes en schrobbelers geproost te hebben, werd het hoog tijd voor de recordfoto. De week ervoor hadden we al afgesproken om met alle Lingewaardse prinsen en prinsessen bij elkaar te gaan staan voor de foto.

Wij hadden helaas nog niemand gespot, maar op het moment dat we onze positie innamen op het podium blijkt dat we toch allemaal naast elkaar staan. Supergezellig dus weer. Na lang poseren, wachten en flauwekullen blijkt dat de recordpoging geslaagd is. Net op tijd, want hoogste tijd om weer snel op te frissen om in Gendt een taart te gaan bakken.