Feest bij de Meulewiekers in Elden

Feest bij de Meulewiekers in Elden

Zaterdagavond 14 november: onze laatste echte avond als prinsenpaar. Deze avond brengen wij door met veel Kleibakkers bij de Meulenwiekers in Elden. Het was weer een tijd geleden dat wij ons in de prinsenkleren hebben gestoken, maar eenmaal alles aan, voelen wij ons weer op en top prins en prinses.

Rond de klok van 19.00 uur komt de prinsenvervoer ons ophalen en rijden we met velen naar Elden. Daar aangekomen was het gelijk feest, we worden gehuldigd door prins Frank en zijn hofdame Ellen. Er speelt deze avond een leuke band en er wordt veel gedanst. Regelmatig stappen de heren van de raad op het podium, want daar loopt de biermeester en dat is een geschikte peer.

Een erg gezellige vereniging. We zijn blij dat wij hier onze laatste avond hebben mogen doorbrengen. Ons laatste uurtje heeft jammer genoeg bijna geslagen als prins en prinses. We zijn dan ook erg benieuwd wie volgende week ons zal opvolgen. Het is een eer om dit te mogen meemaken.