Jubileum 33 jaar C.V. De Kleibakkers

Jubileum 33 jaar C.V. De Kleibakkers

Een mooie manier om het nieuwe jaar te beginnen. Net bijgekomen van de kerstdiners en de oliebollen stond het weekend van 8 en 9 januari in het teken van het 33-jarig bestaan van de vereniging. Bijzonder om daar als prinsenpaar onderdeel van uit te maken. 

Om alvast op te warmen voor het grote feest op zaterdag, hadden we op vrijdag een besloten avond met de vereniging. Een beregezellige avond met een optreden van Marcel Leijser. De stemming zat er al vast goed in de voor de zaterdag. 

Zaterdag waren we al vroeg bij De Kolk, want er moesten nog wat foto’s gemaakt worden en Anja had voor de gelegenheid een speech voorbereid. Daarbij trok ze een paar leuke anekdotes uit de kast en refereerde ze aan de muziek die de carnaval in de afgelopen 33 jaar omlijst hebben. Na de speech was het tijd voor de receptie. De één na de andere vereniging kwam binnen lopen en het werd al snel gezellig. Mooie woorden werden gesproken en we hebben als vereniging ook vele leuke cadeaus mogen ontvangen. Na de felicitaties was het tijd voor feest. Een mooi optreden van de garde en fantastiche prijzen tijdens de loterij. Verder lekker gedanst op de muziek van Mighty Mike en later op de avond, toen ‘Michael Jackson – They don’t care about us’ voorbij kwam, kon de raad het niet laten om hun optreden nog een keer te doen. Natuurlijk sprong ik als prins snel bij. 

We kunnen weer terugkijken op een mooi weekend en hebben nu nog meer zin in de carnvalsdagen. 30 januari staan de eerste activiteiten weer op het programma en daar kijken we erg naar uit. 

Voor nu, carnavaleske groet en tot snel!

Prins Edwin de Bedrievige en Prinses Esther