Pronkzitting in aantocht

Pronkzitting in aantocht

Over een kleine twee weken is het zover, de pronkzitting! Wij hebben er al heel veel zin in en kijken uit naar een supergezellig weekend. Maar voordat onze pronkzitting plaatsvindt, waarbij een nieuwe jeugdprins onthuld zal worden, gaan we eerst op bezoek bij de Waskniepers in Gendt. Een dag later zijn we in het andere buurdorp Bemmel te vinden bij de Geintrappers. Hier gaan we afscheid nemen van ons collega-prinsenpaar, prins Thijs de Luidruchtige en prinses Loes. Uiteraard wordt er deze avond ook een nieuwe prinsenpaar onthuld en wij zijn dan ook erg benieuwd wie we het komende jaar als collega’s hebben. 

Wij hopen iedereen weer te zien deze dagen en gaan er overal een feestje van bouwen, want ons motto is niet voor niets ‘As ’t mar gezellig is!’