Twee weekenden volop feest

Twee weekenden volop feest

En nu weer bijkomen… Wat een feest de afgelopen weekenden. De aftrap op 11 november bij de Waskniepers was beregezellig. Met een wat vertraagd onthaal werden we hartelijk binnen gehaald en het feest dat daarop volgde, maakte het wachten meer dan goed. 

Een dagje later op bezoek bij de Geintrappers. Na eerst afscheid genomen te hebben van Thijs en Loes, werd de spanning in de zaal merkbaar. Wie wordt de nieuwe prins? Nou, daar dachten ze in Bemmel anders over en tot ieders verbazing werd er geen nieuwe prins maar een prinses onthuld. Wij wensen prinses Mirjam van het Festijn en adjudant Jan twee heel mooie en gezellige jaren toe! 

En dan ons eigen weekend. Wat zou dat gaan brengen? Nou, ook in ons eigen Baggergat hebben we een enorm leuk feestweekend gehad samen met onze gasten van de Meulewiekers en De Geintrappers. Bedankt voor de mooie cadeaus! Wij kijken al uit naar het etentje bij president Frank en wellicht komt daar het pruimenlikeurtje van de Meulenwiekers wel bij van pas.

Na de cadeaus in ontvangst genomen te hebben, werd het tijd voor de optredens. Wat hebben de dames van de dansgarde weer hard hun best gedaan om een paar mooie dansen neer te zetten! Zeker de moeite waard om bijvoorbeeld bij Dansgala Lingewaard te komen aanschouwen. Daarnaast de optredens van de raad (ouderwets goed!), de Kleikluten die met hun pompoms een leuk optreden hebben neergezet en als klap op de vuurpijl waren daar de Twerry’s. Niemand wist wie dit waren of wat ze zouden gaan doen. Dat was ook geen probleem, want met hun optreden kregen ze alle aanwezigen tot huilens toe aan het lachen en naar het schijnt zijn de eerste boekingen al binnen gekomen bij de heren. 

Om de avond af te sluiten hebben we iedereen van de vereniging uitgenodigd om in Casa Moeders nog een borrel te komen doen en zijn we tot in de late uurtjes doorgegaan. 

Met kleine oogjes dus naar de pronkzitting van de jeugd. Best een spannende middag, want wie zou de nieuwe prins en prinses worden bij onze eigen jeugd. Na het afscheid van enkele raadsleden en de installatie van de nieuwe raadsleden was het tijd om afscheid te nemen van Bryan de Plezierige en Sterre. Wat hebben ze het de afgelopen twee jaar goed gedaan! En dan de nieuwe prins en prinses. Wie o wie zouden dit worden. De komende twee jaar zwaaien prins Cas d’n Duiker en prinses Annelaura de scepter tijdens het jeugdcarnaval in het Baggergat. Wij wensen ze enorm veel succes en plezier toe! 

Zoals hierboven te lezen twee prachtweekenden. We hebben enorm genoten en bedanken iedereen die hieraan bij heeft gedragen. Nu gaan we het oliebollenrecept afstoffen, want binnenkort komen we weer bij u langs om uw bestelling op te nemen voor het oude jaar, zodat ook dat met een mooi feestje afgesloten kan worden.