Carnaval voor de deur

Carnaval voor de deur

Nog een paar dagen en dan barst het feest weer los. Carnaval 2017 staat voor de deur en daar kijken wij enorm naar uit. De sleutel van het Baggergat ontvangen we dit jaar in ons eigen honk De Kolk waar de sleuteloverdracht dit jaar plaatsvindt. Leuk om dit als prinsenpaar in eigen dorp mee te maken. 

De afgelopen weken hebben we ook niet stil gezeten. Zo hebben we de openingsavond in het Keujesgat bijgewoond, zijn we naar het prinsentreffen in Nijmegen geweest, hebben we mooie dansen mogen bewonderen bij Dansgala Lingewaard, zijn we weer vastgelegd op de prinsenfoto van de Gelderlander en hebben we weer een heerlijke taart mogen uitreiken. Zoals u leest, een vol programma, maar wij hadden er niets van willen missen. 

De taart hebben we dit jaar aan Annelies Roelofs gegeven, oftewel de moeder van de prins. Zij heeft deze taart meer dan verdiend daar wij haar huis mogen gebruiken als uitvalbasis tijdens alle carnavalsactiviteiten. Daarnaast is ze al vele jaren achter de schermen actief met hand- en spandiensten. 

Voor nu bent u weer helemaal bijgepraat over onze activiteiten. Nu op naar de carnavalsdagen. Wij gaan er met u weer een gezellig feest van maken! Driemaal Alaaf!