Pronkzitting de Geintrappers

Pronkzitting de Geintrappers

12 januari mochten we afreizen naar Bemmel, we dachten ons goed voorbereid te hebben door Roy in te lichten dat ons wel wat te wachten stond. Roy heeft eigenlijk altijd wel een woordje klaar, maar nadat wij ons mochten toevoegen op het podium bleek dat dat helemaal niet nodig was want de prins mocht het woord doen. Daar was William niet helemaal op voorbereid maar hij had er lak aan. Nadat hij zijn woordje had gedaan hadden we stiekem de hoop dat we verder buiten schot gehouden zouden worden maar niets was minder waar. Het akkefietje met de sleutel waren ze nog niet vergeten, ze vonden het zo gezellig met ons dat wij een sleutel van hun kregen waarmee wij bij alle achterdeuren van de Geintrappers naar binnen kunnen.

Het werd een gezellige avond , waarin er mooie optredens van de dansgarde, vele mooie acts en een geweldige buutrede te zien waren. Hierna was het tijd om zelf te hossen. En zoals we eerder gezegd hebben gaan dit seizoen alle remmen los. Deze avond werd weer typisch zo’n avondje. Tijdens de optredens begonnen we rustig met de polonaise en zittend op de grond want we hebben een woonboot, maar om een of andere reden ging het ergens toch een beetje anders. De avond eindigde namelijk met een stierengevecht (vraag maar niet hoe) mensen die dachten dat ze cowboy’s waren en van links naar rechts door de zaal stuiterden, opgerolde broekspijpen en vermomingen om niet naar huis te hoeven. Dit beloofd allemaal wat voor komend seizoen! Geintrappers bedankt voor deze avond en tot snel.