Nieuwjaarsrecepties

Nieuwjaarsrecepties

Nieuwjaarsborrel Gemeente Lingewaard

3 januari stond voor ons de nieuwjaarsborrel van de gemeente op de agenda, vorig jaar konden we helaas niet bij de recepties aanwezig zijn omdat wij op vakantie waren. Dit jaar zijn we er voor thuis gebleven want prinsenpaar ben je maar 1x in je leven en dan wil je alles mee maken. We hadden de mazzel dat het dit jaar in Haalderen was bij de Kolk. Om 19 uur mochten we naar binnen en om half 8 ging de Burgemeester haar speech houden, dit liep allemaal een klein beetje uit omdat het erg druk was en de burgemeester graag met iedereen even een kort praatje maakte. Zo ook met ons, ze komt met de carnaval maar wat graag de sleutel overhandigen aan ons, of we moesten er vanaf zien. Tuurlijk niet, we kunnen niet wachten!! Eenmaal binnen zochten we een plaatsje in de zaal, en hoe kan het ook anders dan dat we bij de bar terecht kwamen.

Nadat de burgemeester haar speech had gegeven en nog even gezellig met iedereen gekletst te hebben kwam de receptie op zijn einde. Wij dachten er echter anders over en gingen bij ons thuis nog even verder. We lieten samen met De Geintrappers zien dat we goed naar de speech hadden geluisterd want ook enkele van hun gingen met ons mee. Maar ondanks dat de carnavalsverenigingen steeds meer rekening met elkaar houden en samenwerken koos de prins toch eieren voor zijn geld en gaf de sleutel maar mee aan een eigen raadlid. Het was een gezellig avondje waar ook uit bleek dat we ook rekening houden met nieuwe mensen in het verenigingsleven want Jeroen de nieuwe president van de Geintrappers heeft het niet zo moeilijk om een welkoms woordje voor ons te verzinnen als wij 12 januari komen 🙂