Heel Haalderen bakt!

Heel Haalderen bakt!

HEEL HAALDEREN BAKT

Heel Haalderen bakt is al sinds 2008 een belangrijk onderdeel van onze vereniging de Kleibakkers en heel Haalderen kan ervan mee genieten. En dat hebben we te danken aan deze familie.

Sowieso is de familie allen sociaal en carnavalsgezind.

Henri is secretaris en penningmeester geweest, en heeft in het senaat gezeten..

Anita heeft  jaren veel op de basisschool geholpen en onderdeel van onze  jeugdcommissie uitgemaakt.

Mirna, Britta en Lissa zijn ook actief lid van de meidenclub. Ook hebben ze bij de dansgarde gedanst. En later als trainsters de dansgarde versterkt.

De familie Reijmers zijn ook zeer gastvrij. We zijn daar vanaf 2008 welkom geweest om gezamenlijk de oliebollen bruin te bakken. Altijd was er een hapje en een sapje.

Zoals iedere vereniging zijn onze financiën niet altijd toereikend voor hetgeen wat wij willen doen. Maar daar wist initiatiefnemer Henri wel raad mee. Henri is oud- kok en hij zette met alle plezier zijn koksmuts weer op, en met zijn eigen geheime recept bakt hij al 10 jaren een 30.000 oliebollen samen met hulp van onze vereniging. Maar ook Anita en de kinderen, Mirna, Britta en Lissa helpen trouw mee. Altijd een gezellige boel.

Helaas gaat de familie ons na een kleine 20 jaren verlaten. Dat vinden we allen jammer. We zullen de kennis van allen missen. De humor van Henri ook zeker. Gelukkig zullen we ze nog regelmatig carnaval vierend tegen komen, en wedden dat hij weer een uniek carnavalspak draagt?  Het oliebollen bakken blijven we doen naar recept van Henri . En als u in december weer bij ons oliebollen koopt? Denkt u dan nog even aan Henri en zijn gezin. Want dit is altijd mede mogelijk gemaakt door familie Reijmers.

Henri, Anita, Mirna, Britta en Lissa bedankt voor alles. En daarom zijn jullie de Grootste Kleibakker van 2018. Gefeliciteerd!