Orde van de Vlinder

Orde van de Vlinder

Een 20 jaar geleden kwam hij bij de Kleibakkers. En dat kwam doordat zijn zoon jeugdprins werd, onze huidige president. Al snel daarna kwam hij in het bestuur terecht als voorman van de jeugdcommissie, deze functie heeft hij ruim 15 jaren met hart en ziel vervuld. Alles had hij voor de kinderen over. Avonden was hij druk bezig met onder andere snoepzakjes maken , de oud ijzeractie regelen en nog veel meer.

En  hij zorgde ervoor dat alles goed verliep voor de jeugd Raad van 11 en het jeugdprinsenpaar. Carnaval is zijn lust en leven. Maar eigenlijk het hele gezin, zijn andere zoon is jeugd Raad van 11 lid geweest. En mooi te combineren met zijn andere grote hobby de camping. In de winter druk met de carnaval, en in de zomer samen met zijn vrouw Hennie druk op de camping.

Enkele jaren geleden is hij in het senaat gegaan. Maar zijn activiteiten blijven gewoon door gaan. Nog steeds is hij druk met het oud ijzer regelen voor extra centen voor de jeugd. Ieder jaar weer adverteerders afgaan voor ons blad het Pottekiekertje.

Al 20 jaar zit hij tijdens onze carnavalsactiviteiten samen met de penningmeester bij de kassa, en heeft hij voor iedereen tijd voor een gezellig praatje. Ook wat ieder jaar terug komt is de oliebollen bruin te bakken. Wij zijn er ontzettend blij mee wat hij allemaal nog doet. We kunnen altijd in raad en daad van hem op aan, en daarom vinden wij dat hij de Orde van de Vlinder verdiend.

Zijn naam is Hans Demon.