Ons afscheid

Ons afscheid

Afgelopen zaterdag was het zover, ons afscheid als Prinsenpaar. We dachten dat we voor ons zelf het hoofdstuk prinsenpaar al afgesloten hadden maar toen we ons voor de allerlaatse keer gingen omkleden begon het toch wel te kriebelen. Hofdame Floor had het er wel zwaarder mee, die besefte het heel goed en vroeg s’morgens huilend of ze niet nog eens hofdame kan worden.

Nadat we binnen gekomen waren begonnen we met het oficielle gedeelte, zo werd er stilgestaan bij Geert die een zeer verdiend oorverdovend applaus kreeg en werd er afscheid genomen van een aantal raadsleden en nieuwe geinstaleerd. Toen was het tijd voor ons om afscheid te nemen na we kunnen niet anders zeggen 2 geweldig mooie jaren. We hadden dit voor geen goud willen missen, zoveel mooie herinneringen , zoveel nieuwe mensen leren kennen en zo trots op onze hofdame Floor die het ook heel goed gedaan heeft afgelopen 2 jaar. We willen iedereen dan ook hartelijk danken die hun steentje hieraan hebben bijgedrage op wat voor een manier dan ook, door te komen, een bord in de tuin te zetten, jullie woorden naar ons toe, noem het maar op. Wij vonden ons afscheidsnummer dan ook erg toepasselijk: you never walk alone! Afgelopen 2 jaar hebben we voor ons gevoel met heel Haalderen en omstreken gelopen.

Nadat de steek en de bloemen af waren genomen was het tijd om afgevoerd te worden. We dachten dat we wisten hoe maar helaas had de raad toch echt een plan B, wat we na 2 jaar nooit verwacht hadden want we dachten de raad een beetje te kennen en die hebben nooit plan B. Nu dus wel! We werden afgevoerd in een box, wel erg toepasselijk!

Na snel omgekleed te hebben mochten we weer aantreden want we werden geinstalleerd in onze nieuwe functie, William gaat de raad in en Hanneke zal de functie penningmeester op zich gaan nemen. Ook zullen we nu niet alleen lopen want inmiddels zijn we wel aardig ingeburgerd in de vereniging en we hopen natuurlijk dat jullie met ons mee blijven lopen. Dan is het moment aangebroken waar het die avond echt om draait, wie o wie neemt de scepter over? Veel namen hebben we al voorbij horen komen , maar wie komt er nou echt uit die kist? Na wat vragen en geklop vanuit de kist gaat hij dan eindelijk open : Welkom Prins Twan en Prinses Jolanda, Wat fijn dat jullie de scepter van ons over willen nemen!

We zijn alleen wel bang dat er komende 2 jaar geen scepterfeest zal komen want vorig jaar heeft Twan als invalprins bewezen dat hij deze goed kan bewaken, ook heeft hij toen al laten zien dat hij zeer geschikt is als prins door daar alvast als invalprins te shinen en te hossen, shinen daar hoeft hij nu eigenlijk al niet veel meer voor te doen, met z’n schoenen shinet hij al genoeg. Twan en Jolanda nu is het aan jullie om jullie moment te pakken aankomende 2 jaar (we hadden wel verwacht dat dit jullie motto zou worden: effe me momentje pakken), geniet ervan!! Jullie zijn mensen met het hart op de goede plek en ook wat betreft de vereniging!! Met z’n allen gaan we er weer een mooi seizoen van maken , op naar velen mooie feestjes maar dat komt helemaal goed met jullie!! Doen jullie het licht maar uit!!