Laatste uitje

Laatste uitje

16 november mochten we aantreden voor ons laatste uitje als prinsenpaar. Nog 1 keer het pak aan en voor Hanneke natuurlijk een wat grotere jurk. Na ons weer opgedirkt te hebben was het om half 8 tijd om te vertrekken naar het altijd gezellige Elden. We werden weer hartelijk ontvangen op de plek waar we ook als eerste uitje als prinsenpaar naar toe gingen. De welkomswoorden van de president waren toch niet helemaal doorgedrongen in Elden, hij had namelijk netjes verteld dat de prinses uit Haalderen niet dik was maar al iets meer als 6 maanden zwanger. Toch werd er op de wc gezegd: zo die prinses is wel erg dik, waarop geantwoord werd nee die is zwanger. Vol ongeloof werd hier op gereageerd dat Hanneke toch wel heel erg aan het hossen was voor iemand die zwanger is. Hanneke werd die avond ook veel aangesproken over dat ze moest uitkijken dat de vliezen niet braken. William en Hanneke dachten hier echter heel nuchter over want bij de zwangerschap van Hofdame Floor was de prinses er niet rustiger op, Floor is dan ook een geboren feestbeest en dat zal bij de tweede niet anders worden gokken we. Eigenlijk hebben we ons geloof ik voor het eerst sinds 2 jaar netjes gedragen, William is niet in een hondenmand beland, Hanneke had de kleding nog heel, William’s pak was ook nog heel, dus eigenlijk valt er op dat we heel erg genoten hebben en een super gezellige avond hebben gehad niet veel te vertellen. Op naar ons afscheid!!