Het eerste optreden?

Het eerste optreden?

7-1-2020 Eerste officiële gebeurtenis: Nieuwjaarsreceptie Gemeente Lingewaard

Dinsdagavond 07-01-2020 was het eindelijk zover. We mochten na een tijdje weer ons Prinselijke kleding hijsen. Dit is meestal het eerste officiële uitje na de inhuldiging als prinsenpaar. Zo is dat ook voor ons het geval. Nadat de kapster (Daphne Kaandorp) geweest is om het haar van de prinses netjes op orde te maken, hebben wij onze kostuums weer aangetrokken. Toch wel een beetje spannend om voor de eerste keer “openbaar” te gaan. Voelt toch anders dan in ons eigen thuishonk, zalencentrum De Kolk.

Mooi op tijd worden we opgehaald om met een mooie delegatie van Raad van 11, Bestuur en Senaat naar Gendt te vertrekken. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van gemeente Lingewaard staat op de planning.

Dit is voor ons een leuke gelegenheid om alle verenigingen een eerste keer te treffen als nieuw prinsenpaar. Iedereen het beste wensen voor het nieuwe jaar. Even kennis maken met alle prinsen, prinsessen, hofdames, presidenten, raadsleden en andere hoogwaardigheid- bekleders zoals o.a. burgemeester en wethouders. Hier ontstaan eerste gesprekken en worden ervaringen van de nieuwe prinsenparen uitgewisseld. Hoe hebben jullie het ervaren, hoe ging de onthulling, was het spannend e.d. komen aan de orde.

Wij vonden het gezellig, hebben ervan genoten en na afloop is er bij ons thuis nog eventjes nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Het was al weer een tijdje zondag toen de laatste naar huis ging ;-).