Haalderen pronkt

Haalderen pronkt

Op zaterdag 25 januari as. organiseert Carnavalsvereniging De Kleibakkers in zalencentrum ‘De Kolk’ in Haalderen een pronkzitting voor heel Lingewaard.

Iedereen is welkom, de avond begint om 20:11 uur. Er zijn diverse optredens van onder andere onze Raad van 11 en dansgarde de Kluutjes. Deze dametjes zijn het hele jaar druk met trainen, en willen u graag de nieuwste dansen laten zien. Ook u kunt zelf deze avond optreden, met  bijvoorbeeld zingen of dansen. Opgeven kan via cv.de.kleibakkers@gmail.com.

Tijdens deze avond zal ook rond de klok van 21:00 uur De Grootste Kleibakker van 2019 gehuldigd worden. Dit jaar is de eer aan de wel in Haalderen bekende Hent van Haaften geworden. Wij willen Hent in het zonnetje te zetten voor zijn betrokkenheid van de Haalderense inwoners en in speciaal de mooie band die hij heeft met de jong volwassene uit Haalderen en omstreken. Tijdens deze avond is er speciale gelegenheid om Hent hiermee te feliciteren. Het zou leuk zijn als u hierbij aanwezig bent.

Daarnaast is er volop gelegenheid om te feesten en te dansen op de  muziek van R P K sound & light.  Kom gezellig 25 januari as. naar het Baggergat, in Zalencentum de Kolk is het waar het allemaal gebeurd.

De entree is gratis.