De taart van Lingewaard

De taart van Lingewaard

Op zaterdag 15 februari is het weer zover. Prins Twan de Spanningzoeker en prinses Jolanda gaan met het gevolg van cv de Kleibakkers op bezoek bij de Gentenarren in Gendt. Daar gaan ze de taart versieren voor een persoon of meerdere personen uit Haalderen waarvan hun denken dat degene die dit verdiend heeft om in het zonnetje gezet te worden.

Bent u ook benieuwd wie de taart overhandigd krijgt? U bent van harte welkom om hier bij te zijn. De taart wordt uitgereikt in het café van zalencentrum de Kolk vanaf 16.00 uur. Rond 16.15 uur zijn Prins Twan en Prinses Jolanda met het gevolg bij de Kolk en kan het uitreiken van de taart gebeuren. Als de taart is uitgereikt volgen er nog wat gezellige uren in het café bij de Kolk. Het zou gezellig zijn als u hier bij bent.