De taart van Lingewaard!

De taart van Lingewaard!

Al jaren op de achtergrond actief, bezig om het altijd iedereen naar de zin te maken en dan opeens op de voorgrond staan en de zaak te runnen. Ga er maar aan staan. Wij en heel Haalderen zien dat jullie lekker bezig zijn. Er worden leuke dingen georganiseerd waardoor Haalderen toch weer op de kaart wordt gezet. Dat waarderen wij enorm.

Wij voelen ons als prinsenpaar en als vereniging altijd ontzettend welkom en krijgen het gevoel dat er voor ons gezorgd wordt. Dat is waar gastvrijheid over gaat en wat jullie uitdragen.

Dit is onze thuislocatie ons warme nest waar we al jaren terecht kunnen. Hierom vinden wij dat jullie de taart verdiend hebben. We hopen nog jaren samen met jullie het carnaval vorm te kunnen geven en te mogen organiseren.

Mark en Nathalie Bedankt.