Algemene leden vergadering

Algemene leden vergadering

Goedenavond Kleibakkers,

Vorig jaar heeft de Algemene Leden Vergadering van onze vereniging geen doorgang gevonden vanwege het coronavirus. Inmiddels zijn we een jaar verder en beter digitaal voorbereid om een digitale vergadering voor te bereiden.

Op donderdag 29 april 2021 staat de Algemene Ledenvergadering van CV de Kleibakkers gepland.De vergadering begint om 20:00 uur en wordt verzorgd via MS Teams.

Indien je wilt deelnemen aan de ALV kun je je hiervoor aanmelden door te mailen naar:cv.de.kleibakkers@gmail.com vóór 15-04-2021.De leden die zich hebben aangemeld zullen een uitnodiging ontvangen via MS Teams om deel te kunnen nemen aan de ALV en ontvangen tevens de stukken ter voorbereiding.

Noteren jullie de datum alvast in jullie agenda’s? En vergeet je niet aan te melden vóór 15 april as. 🙂
Blijf gezond en tot dan.

Met carnavaleskegroet ,
Bestuur CV de Kleibakkers