vacature Secretaris

vacature Secretaris

Beste Kleibakkers,

Na een periode van 10 jaar heeft onze secretaris, Renate Laracker, aangegeven dat zij een andere invulling aan haar bestuursfunctie wil geven.

Hierdoor komt de functie van Secretaris vrij en wij willen graag opnieuw een invulling geven.Mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan ben je van harte welkom binnen het bestuur van CV de Kleibakkers. Indien je vragen hebt over de inhoud van deze vacature kun je natuurlijk altijd bij Renate terecht, maar dat kan ook bij Hanneke Janssen of Jaan Verwaaijen.

De functie is per direct beschikbaar. Renate heeft aangegeven dat zij, totdat een enthousiaste kandidaat zich heeft gemeld, de functie van secretariaat zal blijven vervullen. Daarna zal zich als ‘algemeen bestuurslid’ voegen bij het bestuur.

Wij hopen dat we jouw interesse hebben gewekt, of mocht je iemand in je omgeving kennen die dit leuk vindt, laat ons dit dan uiterlijk 22 april 2021 weten.

Je kunt een mail sturen naar: cv.de.kleibakkers@gmail.com

Met carnavaleske groet,
Bestuur CV de Kleibakkers