Taart bakken

Taart bakken

Wij als prinsenpaar kregen weer de vraag voor wie wij dit jaar de taart gingen bakken. We hadden beide zoiets van: dit jaar gaat die voor iemand worden die niet bij de carnavalsvereniging zit, maar die wel veel voor Haalderen betekent. Na wat brainstormen kwamen we al snel op Mark Linsen uit.

Waarom de taart voor hem en zijn gezin? Mark is eigenaar van Linsen Las & Constructie. Hij is hoofdsponsor van voetbalclub HAVO, hij zit hier tevens in de raad van commissarissen en is actief bij de sponsorcommissie. Mark is samen met zijn vrouw ook zeer actief voor  het oranjecomité in Haalderen, waardoor er ieder jaar met koningsdag weer genoten kan worden van leuk versierde fietsjes en een zeskamp ’s middags.

Eigenlijk is er bijna geen vereniging in Haalderen waar je hem niet tegenkomt, hetzij op het gebied van sponsoring of gewoon op sportief gebied. Afgelopen jaar heeft hij tijdens diverse evenementen zijn nieuwste product ‘de Rolling Barrel’ ter beschikking gesteld, waar alle kinderen met veel plezier gebruik van hebben kunnen maken. Mark heeft in het verleden ook veel gedaan voor het kinderdorp in Haalderen.Mede dankzij een financiële bijdrage heeft onze dansgarde prachtige nieuwe outfits gekregen.

Arianne werd ingelicht en vond het een geweldig initiatief. Zij heeft ervoor gezorgd dat Mark onder valse voorwendselen naar Café Haalderen werd gelokt en bracht een grote groep vrienden mee. De sfeer zat er dan ook al goed in toen wij met de taart binnen kwamen en Mark was totaal verrast toen hij de taart overhandigd kreeg.