Afsluiting van twee mooie jaren

Afsluiting van twee mooie jaren

‘Aan alles komt een eind’ is een open deur intrappen, maar helaas wel waar. Zo ook aan onze periode als prinsenpaar van De Kleibakkers. Een bijzondere periode waar we intens van genoten hebben. Vele gezellige dagen hebben wij met de vereniging beleefd met als hoogtepunten het 33-jarig bestaan en de sleuteloverdracht in ons eigen Baggergat. Eigenlijk doen we andere momenten te kort om deze twee uit te lichten, want stuk voor stuk waren alle momenten als prinsenpaar bijzonder.

Pronkzitting
Afgelopen pronkzitting was het moment daar dat een nieuw prinsenpaar de scepter over mocht nemen. Een spannend moment voor het nieuwe prinsenpaar en toch ook wel een spannend moment voor ons. Een laatste dans, een laatste woord met in gedachte Geert (pa) en Annelies (ma) die dit moment graag mee hadden willen maken.

Een nieuwe rol
Nu gaan Esther en ik een nieuwe rol vertolken binnen de vereniging. Esther gaat haar steentje bijdragen bij de jeugd en ik heb mijn bij de raad gevoegd. Vanuit deze rollen gaan wij ons steentje bijdragen aan de vereniging. Wij hopen u dan ook nog vaak te zien tijdens één van onze carnavalsdagen.

Rest ons iedereen te bedanken voor de afgelopen twee jaar. Voor ons een onvergetelijke tijd waar we met veel plezier op terug zullen kijken, nu en in de toekomst.