Lidmaatschapkaarten

Lidmaatschapkaarten

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, onze kleding mocht weer te voorschijn gehaald worden. We mochten namelijk in ornaat lidmaatschappen en vlaggen gaan verkopen. Samen met de raad en het jeugdprinsenpaar gingen we met de raadswagen door Haalderen heen. Wat een gezellige boel, en wat werd het enthousiast ontvangen. Wat zal dat met de carnaval een mooi gezicht zijn, al die wapperende vlaggen! Helaas is het ons niet gelukt om bij een deel in Haalderen aan de deur te komen, wees niet bang we komen nog langs! Nadat we klaar waren gingen we naar huis om heel even de beentje omhoog te leggen en ons voor te bereiden op een gezellig avondje met de prinsenkeuzecommisie. Even de laatste dingen bespreken om het nieuwe en tevens ons laatste seizoen goed van start te gaan. Nu gaat het echt weer kriebelen, aankomende zaterdag trappen we af in Angeren om vervolgens 24 november te knallen in ons eigen Baggergat, om 14 uur begint de jeugdpronkzitting en om 20.11 Onze pronkzitting, natuurlijk mogen degene die niet tot maart kunnen wachten ook 24 november samen met ons de vlag uithangen ,we hebben er lak aan!