De eerste uitjes van het seizoen

De eerste uitjes van het seizoen

10 november was het zover, ons eerste officielle uitje van het nieuwe en tevens ons laatste seizoen. Voor de aftrap van ons nieuwe seizoen mochten we afreizen naar Angeren oftewel het Keujesgat. Nadat we een warm welkom hadden gekregen mochten we ons bij onze raad in de zaal voegen, dit tot blijdschap van de prinses want die kreeg het wel erg warm daar op het hoge podium. We waren vereerd om samen met Prins Jochem en zijn hofdame Suzie de openinsdans te mogen doen, die natuurlijk uitmonde in een polonaise en wij feestend het nieuwe seizoen van start gingen. We hebben die avond mogen genieten van diverse optredens van de garde en van Dweilorkest de Deurdweilers. Maar aan alles komt een end zo ook aan deze avond, we hadden het geluk dat Prins Jochem hier anders over dacht en dat we bij hem thuis werden uitgenodigd, tja hier konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen. Gewoon deurdonderen, dat vonden er een aantal van de Deurdweilers ook. Ze kwamen er nog even een gezellige afterparty van maken. De prinses besloot ook om nog even mee te spelen maar ze moet nog wel even oefenen, al is het voor de oren van het publiek misschien beter als ze gewoon bij dansen en hossen houd.

Voor ons tweede uitje mochten we naar Bemmel, dit bezoek was eigenlijk niet gepland maar we waren toch wel erg benieuwd naar het nieuwe prinsenpaar. Toch ook een keer leuk om in de officiele kleding te gaan maar niet officieel binnen te hoeven komen. Bij binnenkomst werden wij overigens meteen verrast. Daar stond Martijn (William heeft met hem gevolleyd), wij vroegen ons eigenlijk een beetje af hoe hij hier verzeild was geraakt maar dat werd al snel duidelijk, zijn zoon Job was zojuist onthuld als de nieuwe jeugdprins. Van harte gefeliciteerd Job, wij wensen jou veel plezier. Nadat we van verschillende optredens hebben mogen genieten was het tijd voor afscheid. Er werd niet alleen afscheid genomen van Prinses Mirjam van het Festijn en adjudant Jan maar ook van President Frank. Wij willen jullie bedanken voor alle gezelligheid afgelopen jaar maar we zullen elkaar vast nog eens tegenkomen.Nadat Frank zijn stokje had overgedragen aan Jeroen was de tijd van de onthulling aangebroken. Toch leuk om te zien hoe ze dat bij een andere vereniging doen. Vanachter de dozen kwamen Prins Frans en zijn Prinses Moniera tevoorschijn. Van harte gefeliciteerd en veel plezier, geniet ervan. Het was weer een gezellige avond!!