Oliebollenactie en feest

Oliebollenactie en feest

Afgelopen jaren gingen wij rond de jaarwisseling op vakantie maar dit jaar hebben wij besloten om thuis te blijven zodat wij alle activiteiten rondom de jaarwisseling als prinsenpaar konden meemaken zo ook de oliebollenactie en het oliebollenfeest. 15 december gingen we rond om de bestelling op te nemen van de heerlijke oliebollen die al jaren bij en met de hulp van familie Reijmers gebakken worden. 30 december was het zover met ons drietjes sloten we aan bij de rest van de vereniging om de bollen rond te brengen in het Baggergat. Floor vond het geweldig om te zien hoe het in zijn werk ging om de oliebollen te maken. Zo’n grote mixer wilde ze thuis ook wel om heel veel koekjes te bakken. Na de velen oliebollen hebben rond gebracht konden we even thuis de voetjes omhoog doen en ons opfrissen om daarna dankzij de gastvrijheid van Anja en Gerie lekker te borrelen op het oliebollenfeest. Het was een gezellige avond waar we lekker met iedereen hebben bijgekletst, super leuk om dit alles mee te maken.