CV de Waskniepers, Gendt

CV de Waskniepers, Gendt

55-jarig jubileum

Voor Zondag 19 Januari had cv de kleibakkers een uitnodiging gehad om de jubileum receptie te bezoeken van cv de Waskniepers in Gendt. Ook wij zijn gevraagd of we hiermee naar toe wilden gaan en dat wilden wij graag doen. De Waskniepers uit Gendt komen ook met grote regelmaat naar ons kleine Haalderen toe om samen met ons carnaval te vieren. Hierdoor ontstaat er een mooie verbondenheid. Dit is ook de reden dat wij graag de Waskniepers wilden feliciteren met hun 55-Jarig Jubileum. Nadat we weer mooi op tijd waren opgehaald reden we met een aantal auto’s richting Gendt. Eenmaal daar aangekomen mochten wij ons inschrijven zodat men ons in de zaal kon aankondigen. Helaas was onze president er deze keer niet bij en werd mij gevraagd om even een woordje te doen. Nadat we aangemeld waren gingen we met een mooie afvaardiging van onze vereniging de zaal in.

Ook hier zagen we dat de zaal al lekker vol begon te raken. Binnengekomen zagen we direct enkele andere verenigingen staan en zagen we wat inmiddels voor ons bekende gezichten. Hier was meteen duidelijk dat het bezoek op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente enkele weken geleden mooie ontmoetingen teweeg had gebracht. 

Nadat we als vereniging aangekondigd waren konden we naar voren om de Waskniepers te feliciteren. Zo nu was het mijn beurt om eens even wat te zeggen. Dat is toch wel spannend was zo voor de eerste keer voor een volle zaal, maar met een grap en een grol kun je de zaal toch laten luisteren wat er gezegd wordt. Na het woordje hebben we als vereniging een cadeau overhandigd en feliciteerden we alle leden, bestuur en knieperinnnen. Na een mooie jubileumspeld te mogen hebben ontvangen gingen we de zaal weer in en hebben we er een zeer leuke gezellige middag van gemaakt. Toen te zaal bijna leeg was hebben we ook maar eens de boel bij elkaar gehaald om te gaan vertrekken. Wel nadat we de waskniepers uitgebreid bedankt hadden voor de geweldige middag. Wij deden met z’n allen ons moto weer eer aan “wij doen het licht wel uit”.

Groeten Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda