CV de Meulenwiekers, Elden

CV de Meulenwiekers, Elden

55-jarig Jubileum

Ook een graag geziene gast bij onze vereniging zijn de Meulewiekers uit Elden. Deze gaven op 26-01-2020 een jubileumreceptie waar wij als vereniging voor zijn uitgenodigd. Hier zijn we weer met een mooie delegatie van Senaatsleden, Rv11 en bestuur naar toe gegaan. Wij als prinsenpaar hadden veel zin in deze middag omdat het in Elden bij de Meulewiekers meestal uitloopt op een gigantische gezellige bende. Ook vandaag was dat weer het geval.

Foto: Evelien Kaandorp

Nadat we ingeschreven hadden als bezoekende vereniging konden we al vrij direct naar binnen. Op een buutenmars gingen we de zaal in richting podium en deze beklommen we met zijn allen om bij de jubilerende vereniging te komen. Vandaag was mij ook weer gevraagd een woordje voor te bereiden om de jubilaris toe te spreken. Na de vorige keer bij de Waskniepers was “de druk” er een beetje af. Toen we de felicitatie’s en het cadeau hadden overgedragen gingen we de zaal in om een drankje te doen.

Foto: Evelien Kaandorp

Ook dit was weer een erg leuke middag. Na afloop zijn er weer een aantal mensen mee gegaan naar onze eigen Prinsenburcht. Hier hebben we er ook nog een gezellige avond van gemaakt met een natje en een droogje. Uiteindelijk was het weer “wij doen het licht wel uit”

Groeten Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda