Dansgala 2020

Dansgala 2020

Op 09-02-2020 stond een bezoek aan het dansgala Lingewaard op ons programma. Dit wordt georganiseerd door c.v. de Geintrappers uit Bemmel. Dit vindt elk jaar plaats in de Theaterkerk in Bemmel. Wij vonden het leuk om daar aanwezig te zijn om onze meiden van de dansgarde aan te moedigen. Vlak nadat we binnen waren op deze zeer stormachtige dag werden we door dames van cv de Geintrappers welkom geheten.

Na een bakje koffie mochten we naar de zaal waar we na een mooie aankondiging plaats konden nemen op de tribune. Toen stonden onze meiden al klaar om hun eerste dans te laten zien. Het was erg leuk om te zien waar deze dametjes het hele jaar mee bezig zijn geweest om te oefenen. Het zag er goed uit en er werd met veel plezier gedanst. Later in de middag hebben de grote meiden hun dansen laten zien aan alle aanwezigen. Hier waren wij echter helaas niet meer bij omdat wij op deze dag ook nog andere verplichtingen hadden. Uiteindelijk zijn onze meiden met een aantal mooie prijzen naar huis gegaan. Namens ons via deze weg nogmaals  ontzettend gefeliciteerd en lekker blijven dansen dames.