De weken na het Prinsenbal

De weken na het Prinsenbal


Ik kon me nooit voorstellen dat je als prinsenpaar zoveel leuke reacties zou krijgen van zoveel verschillende mensen. Het is echt overweldigend! Mensen die je niet kennen feliciteren je zelfs. Dit komt natuurlijk ook mede doordat we in ’t Gemeentenieuws hebben gestaan.

De eerste week na het Prinsenbal kwam alle spanning eruit van de afgelopen weken. Vooral omdat je nu niet meer hoeft te liegen tegen andere mensen. Maar juist dat stiekeme gedoe maakte het ook een uitdaging, vooral de laatste paar weken voor het prinsenbal.

Ik merk nu wat de voorbereidingen voor carnaval allemaal inhoudt. Ik heb daar nooit zo bij stilgestaan. Afgelopen week hebben we de officiële foto’s gemaakt en mocht ik mijn nieuwe pak aantrekken. Aansluitend zouden we naar HAVO gaan om daar de aftrap te doen samen met prins Berry d’n Lentse zanger. Helaas ging deze wedstrijd niet door vanwege het weer. Ik heb alsnog de aftrap gedaan alleen niet met Berry d’n Lentse zanger maar met Jaan.

Nu wij prinsenpaar zijn merken we dat we er veel mee bezig zijn. Angela is vooral bezig met de Social Media. Er is ook een nieuwe instagram aangemaakt (naam op instagram: dekleibakkers). Hierop zullen geregeld dingen geplaatst worden. In het nieuwe jaar staan er verschillende leuke uitjes gepland. We hebben er onwijs veel zin in!