Onze eerste officiële uitjes

Onze eerste officiële uitjes

We raken steeds meer aan het idee gewend dat wij het prinsenpaar van het Baggergat zijn. Inmiddels hebben we al 3 officiële uitjes gehad.

Ons eerste officiële uitje was de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Lingewaard in de Theaterkerk in Bemmel. De avond stond in het teken van ‘de jeugd heeft de toekomst’. Iets waar wij als prinsenpaar precies zo over denken, de jeugd is de toekomst. We hebben genoten van de mooie speeches en optredens. Aansluitend hebben we nog een drankje gedaan. Dit was voor ons ook een mogelijkheid om met andere carnavalsverenigingen in contact te komen.

Ons tweede uitje was naar het Buutgala bij de Waskniepers in Gendt. Deze avond stond in het teken van Buutreedners. Het was een avond met humor, en heel veel gezelligheid.

Ons derde officiële uitje was naar de Pronkzitting van AKG de Narrenpoel in Angeren. Het was een avond met vele mooie optredens. Aansluitend nog een feestavond waar de gezelligheid volop aanwezig was. We hebben enorm genoten.

Terugkijkend op de laatste weken kunnen we maar 1 ding zeggen: we zijn enorm aan het genieten! Dit beloofd wat voor de carnaval wat overigens nog maar 27 dagen duurt. We zijn aan het aftellen. Het is vooral heel mooi dat je steeds meer contacten krijgt met andere verenigingen en dat maakt carnaval zo speciaal.

Nu op naar nog meer leuke uitjes en dan is het Carnaval….!!! Alaaff

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Lingewaard in de Theaterkerk
Buutgala bij de Waskniepers in Gendt
Pronkzitting bij AKG de Narrenpoel, samen met Prins Dennis en Prinses Kelly